Event The Art of Living 2018 bij mondileder

Posted on jul 20, 2018 in Bloemen, interieur
Event The Art of Living 2018 bij mondileder

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 oktober (11-17 uur) organiseren wij met diverse partners een sfeervol event vol met actuele thema’s over wonen, kunst, lifestyle en fashion. Tijdens dit event ontmoet u de bedenkers en makers die met passie vertellen over hun producten. In deze rubriek houden wij u op de hoogte van de deelnemers en de bezienswaardigheden.

De Huis Stylist uit Amersfoort presenteert de nieuwste trends op het gebied van raam- en vloerbekleding. Op zondag is Bert Berkouwer aanwezig van tapijtenfabriek Millenerpoort. Aelive hi fi is permanent gevestigd in onze winkel en neemt u mee in de fantastische beeld- en geluidsbeleving die zij u kunnen bieden. Uniek tijdens dit evenement is de aanwezigheid van de Linn Series 5 Speakers: een zeer exclusieve speaker die kan worden uitgevoerd in verschillende dessins zodat deze altijd passen in uw interieur. Pavel Rajman van Interstar is op zaterdag aanwezig en werkt uw droomwand uit in een 3D tekening. Edy ten Berge informeert u over de mogelijkheden van dimbare (led)verlichting.

Anne Marie Womenswear is aanwezig met de tassencollectie van het Italiaanse merk Valentino handbags. Angela van Zoest maakt leuke tassen en sieraden van Mondileder leer. Frans Beelen en Iris Rijntjes presenteren sieraden van zilver, goud en staal. PR kappers laat u zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van haarmode. Het geheel wordt compleet gemaakt door mooie leren schoenen van Lovida en leren designtassen van Chris de Geus. Beleving Soest is aanwezig en maakt prachtige verse bloemstukken. Maureen Voorn van Travel Counsellors verzorgt uw eigen droomreis van A tot Z.

BMW / Mini Ekris uit Huis ter Heide laat u kennis maken met de nieuwste modellen en de nieuwste technologie op het gebied van Efficient Dynamics (meer vermogen en minder emissie).

De kunstenaars Paul Hoenderdos, Axel Veenendaal, Loes Rigter, Gemma Brefeld, Jophien Kocks, Gert Vellinga, Ellis Martens, Dorrety Brookhuis, Katja de Jong, Elly Hemmes, Martin Copier en Ilze Heintz presenteren hun gevarieerde werken, doen “live painting” en vertellen op enthousiaste wijze over hun inspiraties en mogelijkheden.

Uiteraard verwennen wij u tijdens het event met lekkere koffie van Peeze, heerlijke hapjes en drankjes.

Graag tot ziens bij Mondileder op 13 en 14 oktober (11-17 uur)! U vindt Mondileder aan de Amersoortsestraat 76 in Soesterberg.