Herco en Diane van LoonBELEVING het avontuur is gestart in 2014 met het bloemkunstenaars echtpaar Diane en Herco van Loon als eigenaren. Deze nieuwe bloemenzaak in Soest krijgt een vernieuwende sfeer met mooie hoge kwaliteits merken zoals Domani, Dutz , Ecri, Gooooo, FD, Craftzz, huisgemaakte kunst en uiteraard met bijzondere mooie bloemen, planten, plantmeubels en sfeermakers. De style en sfeer worden persoonlijk door Herco en Diane neergezet, alles met een natuurlijke tint. Het stel heeft al een zeventien jarenlange ervaring in deze belevingswereld. En helpen u graag met een persoonlijk advies voor het interieur, feesten en partijen of rouwgelegenheden. Alles komt aan op uw persoonlijke verhaal, wij vervaardigen graag iets speciaals voor u. logo_beleving_definitief

Bloemenechtpaar:

– Bloemarrangeur: Diane van Loon

– Vegetaal designer: Herco van Loon

Vormgevers op floraal gebied.

Bloemwerk met extra allure in alle vormen behoort tot de hoofdingrediënten van het werk van Herco en Diane. Je kunt ieder bloemwerk zien als object.

Het maken van objecten met o.a. plantaardige invullingen, voor interieurs, (bedrijf)ruimtes en bij speciale gelegenheden. Dit met speciaal bijeengezochte combinaties van vormen en kleuren die tot objecten verrezen zijn. Op zoek naar vernieuwing in vorm en materiaal gebruik. Ieder object geschept tot kunstwerk. Zodat iedereen op zijn manier een nieuwe BELEVING krijgt met het plantaardige.

Materialen op een andere manier gebruiken en vormgeven in verrassende composities, en hier mensen mee verrassen. Dat er meer is te doen met materie en vormen spreekt ons nog iedere dag aan. Het creëren van objecten en vanuit elk materiaal de mooiste toepassing te bedenken en de uiterste mogelijkheden eruit te halen op een kunstzinnige manier.

Herco en Diane hebben diverse beroeps bloemopleidingen behaald daarnaast heeft Herco de titel proeve van meesterschap “Vegetaal Design” behaald.

In 2010 werd Herco 4e op de Nederlandse kampioenschappen De Gouden Tulp Trofee met Diane als assistent.

In 2012 won Herco de Wim Hazelaar trofee. Zie portfolio Wim Hazelaar Trofee 2012 voor foto’s.

In 2013 deed Herco The floral experience van de Pimdesigned© academy.

In 2014 is Herco 5e geworden in de finale van het NK De Gouden Tulp Trofee met Diane als assistent. Zie portfolio ‘Finale NK 2014 5e plaats’ voor foto’s.