orchidee rose PICT0004

passieflora PICT0005 (2)

Bloemenabonnement voor thuis

Wij verzorgen voor u de mooiste creaties , voor speciale gelegenheden of om iemand te verrassen. Wij werken met verse kwaliteitsproducten. Laat u adviseren over de mogelijkheden.

Bloemen in huis, zonder dat u zelf de deur uit hoeft? Dat kan: met ons bloemenabonnement haalt u een bijzondere sfeermaker in huis. De bloemen en materialen variëren steeds en sluiten aan bij het seizoen.

Een bijpassende leenvaas maakt uw boeket compleet

U hoeft niets zelf te doen. Alleen genieten van het gemak en onze mooie bloemcreatie. De bloemen cadeau geven kan natuurlijk ook.

Een bloemenabonnement heeft u al voor € 20 per boeket. U kunt kiezen uit de prijsklassen: € 20, € 25, € 30 etc. Wij bezorgen wekelijks, om de week of maandelijks. Pauzeer of stop wanneer u wilt. Bezorgen is gratis in Baarn, Bilthoven, Den Dolder, Soest en Soesterberg. Het bloemenabonnement bestelt u via online bestellen, telefonische of in de winkel.

Een nieuwe plant in huis, op het terras of op kantoor?

Wij adviseren over de juiste plant op de juiste plek. Ook voor nieuwe potterie (binnen of buiten) bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw eigen potten opmaken met nieuwe planten kan ook

Wij beschouwen planten in potten als meubels en zoeken bij elk interieur passende potterie. Wij adviseren u graag op locatie.

Vul het contact formulier in of kom langs in de winkel voor vrijblijvend advies op maat. Dat doen wij voor particuliere en zakelijke klanten.

NK_Ceramics_Lime Coppa_P10

NK_Ceramics_Sepia Duo_P7

NK_Synthetics_Jura Round_P12

 

Klik hier voor voorbeelden van bloemabonnementen