DSC_2583

DSC_1724

NK_Natural_Polystone Partner_P9

Bloemen op het werk:

Bloemen brengen een gemoedelijke sfeer met zich mee waardoor uw klanten/personeel zich welkom voelt. Wij verzorgen voor u leuke arrangementen op de balie of op het bureau. Passend in de ruimte waar de arrangementen komen te staan. Vindt u een wisseling iedere week te veel van het goede, dan leveren wij ook zijde producten of creatieve plantarrangementen voor een maandelijkse of kwartaal wisseling. Ook een fleurig relatie geschenk voor uw klant of een fleurige attentie voor uw personeel behoort tot de mogelijkheden.

Planten op het werk:

Plantenbakken maken een mooie werkbare omgeving van uw kantoor. Deze rijke aanvulling van levende planten geven sfeer aan uw interieur. De mogelijkheden zijn onbeperkt van strak zakelijk tot luxe vormgeving voor ontvangstruimtes en vergaderkamers. Alles aangepast aan de omgeving. Ook onderhoud kunt u uitbesteden aan onze zorg. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Opening – festiviteit:

Om extra beleving aan uw opening of festiviteit te geven zijn er veel mogelijkheden, van bloemen op tafels tot grote aankledingen van ruimtes. Bij ieder gelegenheid kunnen de wensen aangepast worden.  Wij lopen samen met u het plan door en geven advies op maat.

Polystone_rock (9)

NK_Synthetics_Jura Round_P12

DSC_2581